Ronaldov gol iz kome prebudil 14-letnega Poljaka

Foto: EPA
Foto: EPA
Fantastična zgodba prihaja s Poljske, kjer dnevnik Fakt poroča o 14-letnem dečku Davidu Pwlaczyku, ki se je iz trimesečne kome prebudil ob zvokih gola Cristiana Ronalda. Svojega "rešitelja" je na sredini tekmi Lige prvakov tudi spoznal.
Oglej si celoten članek

"Sliši se kot pravljica, a res se je zgodilo," so poljski kolegi pri dnevniku Fakt začeli z razkrivanjem zgodbe 14-letnega Davida Pawlaczyka, ki se je po nesreči s kolesom dolgo časa boril za življenje in padel v komo.

Po treh mesecih se je nenadoma prebudil, potem ko so ga starši odpeljali v otroško kliniko, kjer so uspešno preizkusili novo obliko terapije – poslušanje evforičnih portugalskih komentatorjev, ki so slavili po golih Cristiana Ronalda na lanskoletnih tekmah dodatnih kvalifikacij za nastop na svetovnem prvenstvu.

V izbrani družbi na večerji s Pérezom

Pawlaczyk, velik Ronaldov oboževalec, je poslušal, kako je Ronaldo lastnoročno "razstavil" Švedsko na drugi tekmi, bojda pa je oči odprl ravno v trenutku, ko je Portugalec zabil zadnji gol. Dnevnik Fakt je z neverjetno zgodbo seznanil agenta Ronalda Jorgeja Mendesa, oba pa sta v sredo na Santiagu Bernabéuu tudi pozdravila mladega Poljaka, ki si je tekmo z Borussio Dortmundom ob spremstvu staršev ogledal iz častne lože. 

Ronaldo mu je izročil tudi Realov dres, v katerem je nato pospremil zanesljivo zmago belega baleta, za katero je rekordni 14. zadetek v sezoni najelitnejšega evropskega tekmovanja zabil tudi Portugalec sam.

Mladega Poljaka je na večerji v mestu objel še predsednik Florentino Pérez, ki je užival v zanimivi družbi napadalca Monaca Radamela Falcaa, Mendesa, športnega direktorja Manchester Cityja Txikija Begiristaina, predsednika Monaca Dmitrija Ribolovleva in glavnega kandidata za prevzem Valencie Petra Lima. Pwlaczyk je za piko na i dobil tudi fotografijo s Falcaom.

Mitsko komentiranje portugalske zmage nad Švedsko, ki je morda celo rešilo življenje mlademu Poljaku:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.