Ronaldov izziv: 142 trebušnjakov v 45 sekundah

Foto: Instagram cristiano ronaldo
Nogometni superzvezdnik vas poziva, da poskusite podreti njegov rekord.
Oglej si celoten članek

Eden najboljših nogometašev na svetu, zagotovo pa eden od fizično najbolje pripravljenih v zgodovini, Portugalec Cristiano Ronaldo, je na Instagramu objavil izziv za vse, ki se v času pandemije trudijo ostati v čim boljši telesni formi. Podreti morajo njegov rekord - 142 trebušnjakov v 45 sekundah.

Ne gre za klasične trebušnjake, temveč za vajo, pri kateri so noge v zraku, s prsti rok pa se je potrebno dotakniti nartov.

Petintridesetletni Ronaldo ima na Instagramu 211 milijonov sledilcev, izziv, ki ga je pripravil v sodelovanju s proizvajalcem športne opreme, pa si je v osemnajstih urah ogledalo že skoraj 18 milijonov ljudi.

Prvi med enakimi Niti koronavirus mu ne more do živega, Ronaldo pred mejnikom

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:03 6. April 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.