Ronaldove besede so zgodovina

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Branilec madridskega Reala je zatrdil, da so v ekipi razjasnili okoliščine izjave, ki jo je po porazu z Atlético Madridom podal Cristiano Ronaldo.
Oglej si celoten članek

Real Madrid je z zmago proti Levanteju (3:1) obdržal stik z Atlético Madridom in ima zdaj štiri točke zaostanka za mestnim tekmecem. Po poškodbi se je v ekipo vrnil branilec Pepe, ki je po zmagi dejal, da so si v ekipi nalili čistega vina.

Madričani so v prejšnjem krogu morali priznati premoč mestnemu tekmecu, bolj kot poraz pa so odmevale besede Cristiana Ronalda, ki je javno podvomil v formo njegovih soigralcev. Kasneje se je branil, da so bile njegove besede vzete iz konteksta. Vse to je zdaj preteklost.

''Cristiano? Zgodilo se je. Pogovorili smo se. Vsi smo skupaj v istem čolnu. Garati moramo vsako tekmo, saj tako v Španiji kot po svetu ogromno ljudi trpi, ko izgubimo. Ponižno moramo nadaljevati z delom,'' je povedal rekonvalescent Pepe.

Portugalski branilec se je vrnil po poškodbi noge, zaradi katere je manjkal od januarja. ''Okreval sem. Dolgo sem bil poškodovan. Igral sem z bolečinami in trener se je odločil, da mi nameni čas za okrevanje. Zdaj sem dobro in rad bi pomagal ekipi,'' je dodal Pepe.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.