Šport > Nogomet
28 ogledov

Ronaldove besede so zgodovina

pepe real madrid Profimedias
Branilec madridskega Reala je zatrdil, da so v ekipi razjasnili okoliščine izjave, ki jo je po porazu z Atlético Madridom podal Cristiano Ronaldo.

Real Madrid je z zmago proti Levanteju (3:1) obdržal stik z Atlético Madridom in ima zdaj štiri točke zaostanka za mestnim tekmecem. Po poškodbi se je v ekipo vrnil branilec Pepe, ki je po zmagi dejal, da so si v ekipi nalili čistega vina.

Madričani so v prejšnjem krogu morali priznati premoč mestnemu tekmecu, bolj kot poraz pa so odmevale besede Cristiana Ronalda, ki je javno podvomil v formo njegovih soigralcev. Kasneje se je branil, da so bile njegove besede vzete iz konteksta. Vse to je zdaj preteklost.

''Cristiano? Zgodilo se je. Pogovorili smo se. Vsi smo skupaj v istem čolnu. Garati moramo vsako tekmo, saj tako v Španiji kot po svetu ogromno ljudi trpi, ko izgubimo. Ponižno moramo nadaljevati z delom,'' je povedal rekonvalescent Pepe.

Portugalski branilec se je vrnil po poškodbi noge, zaradi katere je manjkal od januarja. ''Okreval sem. Dolgo sem bil poškodovan. Igral sem z bolečinami in trener se je odločil, da mi nameni čas za okrevanje. Zdaj sem dobro in rad bi pomagal ekipi,'' je dodal Pepe.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.