Šport > Nogomet
94 ogledov

Real obdržal stik z Atléticom

cristiano ronaldo EPA
Real Madrid je na gostovanju premagal Levante (3:1). Valencia je ugnala Malago (2:1), Sevilla pa je bila boljša od Eibarja (1:0).

Real Madrid je prebrodil krizo, ki jo je z izjavo po porazu proti Atlético Madridu zakuhal Cristiano Ronaldo, in na tekmi z Levantejem vpisal nove tri točke (3:1).

Za Madridčane je najprej zadel portugalski superzvezdnik, v zaključku tekme pa še Isco. Za drugi zadetek v domači mreži je z avtogolom v 38. minuti poskrbel Diego Marino.

Galaktiki imajo zdaj štiri točke manj od Atlética in devet manj od Barcelone, ki v četrtek gostuje pri Rayu Vallecanu.

Athletic Bilbao je doma premagal Deportivo (4:1). Domače je v vodstvo v 13. minuti popeljal Iker Muniain, v nadaljevanju pa je mrežo nasprotnika trikrat zatresel Aritz Aduriz.

Častni zadetek za goste je v 51. minuti tekme prispeval Oriol Riera. Athletic ima na lestvici točko zaostanka za šesto Celto, ki se po remiju z Villarrealom oklepa poslednje vozovnice v evropska tekmovanja.

Trener Valencie Gary Neville je po porazu v prejšnjem kolu proti Athleticu zabeležil peto zmago na zadnjih šestih tekmah. Malaga je povedla v 14. minuti, avtogol Carlosa Kamenija in zadetek Denisa Čeriševa pa je tehtnico preveseil v korist varovancev nekdanjega rdečega vraga.

Španska liga, 27, krog:

Athletic Bilbao : Deportivo La Coruna 4:1 (2:0)
Muniain (13), Aduriz (36, 53, 61)

Celta Vigo : Villarreal 0:0 (0:0)

Malaga : Valencia 1:2 (1:1)
Cop (14); Kameni (41/ag), Čerišev (50)

Sevilla : Eibar 1:0 (1:0)
Llorente (11)

Levante : Real Madrid 1:3 (1:2)
Deyverson (39); Ronaldo (34/11m), Marino (38/ag), Isco (90)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.