Šport > Nogomet
83 ogledov

Soigralci sprejeli Ronaldovo opravičilo

cristiano ronaldo EPA
Cristiano Ronaldo se je soigralcem v Real Madridu opravičil za besede, ki jih je izrekel po porazu proti mestnemu tekmecu Atlético Madridu (0:1).

Real Madrid je na tekmi 26. kroga španske La Lige moral priznati premoč Atlético Madridu, ki je slavil z zadetkom Antoina Griezmanna.

Galaktiki že pred mestnim derbijem niso imeli realnih možnosti, da bi ogrozili vodilno Barcelono, s tem porazom pa je zaostanek na ligaški lestvici narasel na 12 točk.

Za razburjenje po tekmi je poskrbel Cristiano Ronaldo, ki se je obregnil ob svoje klubske soigralce. ''Če bi bili vsi na takšnem nivoju kot jaz, bi bili prvi,'' je izrekel prvi zvezdnik ekipe in izzval plaz kritik. Kasneje je poskušal svojo izjavo nekoliko olepšati.

''Moje besede so bile napačno interpretirane. Nisem rekel, da sem boljši kot vsi ostali. Govoril sem o poškodbah. Ekipa je izgubila več pomembnih igralcev, kot so Pepe, Gareth Bale, Karim Benzema, Marcelo. To nam je škodovalo in nam onemogočilo, da bi igrali na običajnem nivoju. Svoje soigralce zelo spoštujem in nikoli jih ne bi hotel užaliti,'' se je branil Ronaldo.

Portugalcu v bran je stopil branilec Reala Sergio Ramos, med najbolj kritičnimi pa je bil podpredsednik Barcelone Jordi Mestre, ki je dejal, da si katalonski nogometaši česa podobnega ne bi privoščili. ''Naši igralci nikoli ne bi rekli kaj takšnega, kot je rekel Cristiano. Ne predstavljam si, da bi kdo to naredil,'' je dejal Mestre.

Galaktiki so se približno 40 ur po porazu proti Atléticu zbrali v klubski bazi Valdebebas, kjer se je Ronaldo, poroča spletni portal Goal.com, opravičil svojim soigralcem.

Napadalec je nogometašem pojasnil, da je šlo za nerodno izbiro besed, s katerimi jih nikakor ni želel vznemiriti, ti pa so sprejeli, da izjavi ne gre pripisovati velikega pomena.

Kakšna bo po novem klima v taboru španskega velikana, bo jasno že v sredo, ko ga čaka ligaško gostovanje pri Levanteju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.