Ronaldovo dekle z lepo gesto ob rojstnem dnevu Messijevega sina

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Še en dokaz, da sta družini Cristiana Ronalda in Lionela Messija v dobrih odnosih.
Oglej si celoten članek

Rivalstvo med Cristianom Ronaldom in Lionelom Messijem je eno najbolj napetih, zanimivih in opevanih v športni zgodovini, a dejstvo je, da se superzvezdnika razumeta precej bolje kot legije njunih zvestih navijačev.

Na to namiguje tudi zapis Ronaldove izbranke Georgine Rodriguez, ki je na družbenih omrežjih voščila za rojstni dan Messijevemu najstarejšem sinu.

Thigo Messi je 2. novembra praznoval osmi rojstni dan, njegova mama Antonela Roccuzzo pa mu je ob osebnem prazniku voščila z objavo na Instagramu. "Vse najboljše, Thiago. Nimam besed, s katerimi bi ti lahko opisali, koliko nam pomeniš. Radi te imamo in še naprej te bomo zasipavali s poljubi, četudi ti to ni všeč," je zapisala ponosna mamica.

V poplavi odzivov je bilo moč opaziti tudi zapis Ronaldove izbranke. "Kako hitro rastejo. Vse najboljše," je zapisala, Antonella pa ji je odgovorila z dvema simboloma za srce.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.