Šport > Nogomet
2670 ogledov

Ronaldovo dekle z lepo gesto ob rojstnem dnevu Messijevega sina

roccuzzo messi Instagram
Še en dokaz, da sta družini Cristiana Ronalda in Lionela Messija v dobrih odnosih.

Rivalstvo med Cristianom Ronaldom in Lionelom Messijem je eno najbolj napetih, zanimivih in opevanih v športni zgodovini, a dejstvo je, da se superzvezdnika razumeta precej bolje kot legije njunih zvestih navijačev.

Na to namiguje tudi zapis Ronaldove izbranke Georgine Rodriguez, ki je na družbenih omrežjih voščila za rojstni dan Messijevemu najstarejšem sinu.

Thigo Messi je 2. novembra praznoval osmi rojstni dan, njegova mama Antonela Roccuzzo pa mu je ob osebnem prazniku voščila z objavo na Instagramu. "Vse najboljše, Thiago. Nimam besed, s katerimi bi ti lahko opisali, koliko nam pomeniš. Radi te imamo in še naprej te bomo zasipavali s poljubi, četudi ti to ni všeč," je zapisala ponosna mamica.

V poplavi odzivov je bilo moč opaziti tudi zapis Ronaldove izbranke. "Kako hitro rastejo. Vse najboljše," je zapisala, Antonella pa ji je odgovorila z dvema simboloma za srce.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.