Ronaldu 6 milijonov več?

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Po poročanju španskega časnika AS naj bi Real Madrid Cristianu Ronaldu takoj po njegovem povratku iz reprezentančnih obveznosti ponudil novo, precej donosnejšo pogodbo.
Oglej si celoten članek

Cristianu Ronaldu, ki je nogometno javnost nedavno razburkal s tem, ko je po prvenstveni tekmi z Granado medijem sporočil, da se v madridskem Realu ne počuti dobro in da je "žalosten", od tedaj pa ni več spregovoril o tej temi, se bo po pisanju časnika AS po povratku v Madrid lahko veselil nove pogodbe. Ta naj bi mu letno navrgla kar šest milijonov evrov več, namesto sedanjih desetih, naj bi jih prejemal šestnajst.

Če bi se napovedi uresničile, bi Portugalec postal drugi najbolje plačani nogometaš, za Kameruncem Samuelom Eto'ojem, ki v ruskem Anžiju letno prejema dvajset milijonov evrov. Cristiano je sicer pred dnevi na svojem Facebook profilu zatrdil, da njegova "žalost" ne izvira iz dejstva, da je trenutno devet nogometašev bolje plačanih kot on.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.