Ronaldu dokončno prekipelo: "Kmalu boste izvedeli resnico"

Foto: Epa
Foto: Epa
Portugalec je naveličan natolcevanj glede njegove prihodnosti in domnevnega neizbežnega slovesa od Manchester Uniteda.
Oglej si celoten članek

Portugalski napadalec Cristiano Ronaldo je s skrivnostnim zapisom namignil, da bo v bližnji prihodnosti razkril vse podrobnosti glede njegovega statusa in možnosti nadaljnjega sodelovanja z nogometnim kolektivom z Old Trafforda.

Sedemintridesetletnik je že dlje časa predmet špekulacij glede njegove prihodnosti, govorice pa so dobile dodaten zagon, potem ko je iz "družinskih razlogov" izpustil več pripravljalnih tekem pod vodstvom novega trenerja Erika ten Haga.

Foto: Epa Nova sezona se je za rdeče vrage, ki so po lanskem razočaranju v domačem prvenstvu (6. mesto) ostali brez lige prvakov, začela katastrofalno, po dveh odigranih krogih so z rezultatsko ničlo in gol razliko -5 prikovani na dno ligaške tabele.

Medtem ko se med strokovnjaki krepi mnenje, da je Ronaldova menjava sredine zgolj vprašanje pravega snubca, pa je 37-letnik sporočil, da bo v kratkem povedal svojo resnico.

Ronaldo se je odzval na zapis na družbenih omrežjih, v katerem je avtor namigoval na možnost prestopa k madridskemu Atléticu, katerega član je slovenski reprezentant Jan Oblak.

"Izvedeli boste resnico, ko me bodo intervjuvali čez nekaj tednov. Mediji širijo laži. Imam beležnico in v zadnjih nekaj mesecih je bilo od stotih novic o meni samo pet resničnih. Zamislite si to," je zapisal Portugalec.

Nedavno je v medijih zaokrožila vest, da je neimenovani klub iz Savdske Arabije pripravljen plačati 300 milijonov evrov za Ronalda, vendar je takšen prestop malo verjeten, saj si Portugalec želi tudi v jeseni kariere ostati del nogometne elite na stari celini.

Ronaldo naj bi si v preteklosti prek svojega agenta že prizadeval za vrnitev v Madrid, vendar so pri Realu njegovo ponudbo odklonili. Nezanimanje zanj so kasneje pokazali tudi pri Bayernu, Cityju, Liverpoolu, Interju in AC Milanu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.