Šport > Nogomet
3911 ogledov

Našel se je klub, ki je za Ronalda pripravljen odšteti 300 milijonov

Cristiano Ronaldo Man Utd Wolves Epa
Portugalski mediji so objavili novico o ponudbi za Cristiana Ronalda.

Portugalski velezvezdnik Cristiano Ronaldo si prizadeva zapustiti Manchester United, ki v tej sezoni ne bo igral v Ligi prvakov, nogometašev zastopnik Jorge Mendes pa svojega varovanca želi pripeljati v enega od evropskih velikanov. Po zadnjih informacijah naj bi portugalski dvojec zavrnili tudi pri Paris Saint-Germainu.

A našel se je tudi klub, ki je za 37-letnega Ronalda pripravljen odšteti rekorden znesek. Po poročanju portugalskih medijev, kasneje so jo potrdili tudi pri španskem AS-u, je doslej neimenovani klub iz Savdske Arabije pripravljen plačati 300 milijonov za prestop Portugalca. United bi sicer dobil le 30 milijonov, 20 bi jih zaslužili Ronaldovi zastopniki, 250 pa bi jih za dvoletno pogodbo in selitev na Arabski polotok prejel nogometaš. 

Doslej najdražji prestop se je sicer zgodil leta 2017, ko je PSG za prestop Neymarja iz Barcelone odštel 222 milijonov. Ronaldo ima priložnost zrušiti to številko, a so na primer pri AS-u zapisali, da je vseeno precej verjetnejši njegov obstanek v evropskem nogometu tudi v naslednji sezoni.

Ronaldu, ki bo čez dobrega pol leta dopolnil 38 let, sicer zmanjkuje časa, še zlasti glede na obljubo, ki jo je namenil svojemu nekdanjemu klubu. "Kariero bom končal v Sportingu, rad bi se mu z vsaj eno sezono oddolžil z igranjem. Ta klub me je 'skavtiral', nihče drug v meni ni videl ničesar, Sporting pa je iz mene naredil igralca. Brez njega bi najverjetneje delal v McDonald'su," je izjavil Ronaldo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice