Šport > Nogomet
4093 ogledov

Nezadovoljni Ronaldo želi v nov klub

Cristiano Ronaldo Epa
Cristiano Ronaldo si želi zapustiti Manchester United.

Španski AS je objavil za mnoge presenetljivo novico, v njej pa je Cristianu Ronaldu namenil nov klub. Po poročanju Špancev je tako portugalski zvezdnik izjemno nezadovoljen pri Manchester Unitedu, v iskanju kluba, ki bo nastopal v ligi prvakov, pa je novo destinacijo našel v münchenskem Bayernu.

Bavarci naj bi v njem našli zamenjavo za prav tako nezadovoljnega Roberta Lewandowskega, ki želi prestopiti k Barceloni. Pred dnevi je sicer športni direktor kluba Hasan Salihamidžić sicer povedal, da ima Poljak še vedno veljavno pogodbo z Bayernom in da ga klub ne namerava prodati. A mnogi so mnenja, da se s tem le dviguje cena napadalčevega prestopa.

Ronaldo na drugi strani v načrtih novega trenerja Uniteda Erika ten Haga nima glavne vloge, prav tako pa si izjemno želi igrati v ligi prvakov, v njo pa se rdeči vragi niso uvrstili. Ob prestopu k Bayernu, Portugalec naj bi že imel informacije, da si ga serijski nemški prvaki želijo, bi imel tudi priložnost, da postane prvak še v Nemčiji. To mu je že uspelo v Angliji, Španiji in Italiji.

"Bayern je na poti, da postane kralj prestopnega roka, če pripelje Cristiana Ronalda. Po podpisu pogodbe s Sadiom Manejem bi sestavil sanjski napad," so med drugim zapisali pri AS-u.

Poročanje Špancev so sicer kasneje zavrnili pri portalu Sport1 in Bildu. Portugalčevi zastopniki so sicer nemškemu velikanu ponujali nogometaša, vendar Bavarci Ronaldu ne nameravajo ponuditi želene plače. Ta bi bila preveč nesorazmerna s prihodki ostalih članov kluba.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice