Šport > Nogomet
3797 ogledov

Sky: To je pet razlogov za zavrnitev Ronalda

cristiano ronaldo Epa
Pri Bayernu sklicali nujen sestanek zaradi Ronalda, ki pa je bil hitro končan.

Španski in nemški mediji so v petek objavili novico, da je agent Jorge Mendes Bayernu ponudil Cristiana Ronalda, ki se je pred manj kot letom dni preselil na Old Trafford, v minuli sezoni pa je v dresu Manchester Uniteda na 39 tekmah dosegel 24 zadetkov. Portugalski zvezdnik si zdaj želi zapustiti rdeče vrage, motijo ga nekakovostna zasedba, neigranje v ligi prvakov in izostanek okrepitev v tem prestopnem roku.

Ker je prepričan, da se z Unitedom tudi v tej sezoni ne bo boril za lovorike, je Mendesu naročil, da naj se obrne na Bayern. Nemški Sky je podrobneje opisal reakcijo bavarskega kluba: "V Bayernovem štabu na Säbener Straße so takoj sklicali sestanek vodilnih mož kluba, vendar je trajal zelo kratko, po njem pa ni prišlo do nadaljnega pogovora z Mendesom. Vodstvo Bayerna je Ronalda zavrnilo zaradi petih razlogov."

Ti so: 

  • Ronaldova plača: Portugalec pri Unitedu zasluži 30 milijonov na leto.
  • Enotnost moštva: z omenjenim zneskom bi po pisanju Nemcev 'zrušil higieno plač' v ekipi.
  • Starost: eden največjih nogometašev vseh časov je februarja dopolnil 37 let.
  • Način igre: pri Bayernu stavijo na nogometaše, ki visoko pritiskajo na tekmeca in so pripravljeni veliko teči, Ronaldo igra drugače.
  • Avtoriteta trenerja: Bavarci si ne želijo nekoga, ki bi poskušal zavladati v garderobi in bi želel uveljaviti svojo voljo v moštvu, ki ga vodi mladi trener Julian Nagelsmann. Ta je tri leta mlajši od Ronalda.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.