Rooney boljši od Henryja

Foto: EPA
Foto: EPA
Angleški reprezentant Wayne Rooney je postal najmlajši nogometaš, ki mu je v angleški Premier League uspelo doseči 150 zadetkov. Napadalec Manchestra Uniteda je za dobro leto izboljšal rekord Thierryja Henryja.
Oglej si celoten članek

Napadalec angleškega nogometnega velikana Manchestra Uniteda Wayne Rooney je na derbiju proti Manchestru Cityju (3:2) postal najmlajši igralec v zgodovini angleškega prvenstva Premier League, ki je zabil 150 golov. Rooneyju je to uspelo v starosti 27 let in 46 dni. Pred njim je bil rekorder nekdanji napadalec Arsenala, Francoz Thierry Henry, ki je do 150 golov v Premier League prišel pri 28 letih in 150 dneh.

"Vesel sem, ker mi je uspelo tako kmalu doseči ta mejnik, še bolj pa sem vesel zaradi zmage nad Manchestrom Cityjem. To je bil velik dan za naš klub in naše navijače," je po zmagi na mestnem derbiju s 3:2 dejal Rooney, ki je na tekmi dosegel dva gola.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.