Rooney na zdravljenje v ZDA

Foto: Žurnal24 Wayne Rooney je pobegnil zvedavi javnosti. (Foto: Reuters)
Wayne Rooney, nogometaš Manchester Uniteda, bo v prihodnjih dneh opravil rehabilitacijo poškodovanega gležnja v ZDA. V soboto bo odletel v Oregon, kjer bo stran od oči javnosti opravil tudi prve lažje treninge.
Oglej si celoten članek

"Po posvetovanju z Waynom smo se odločili, da je to najboljša rešitev zanj. Tako misli klubska zdravniška služba, menedžer Alex Ferguson in njegovi pomočniki. Klub ima ustrezne prostore za okrevanje, vendar mislimo, da je bolje tako. Mora se umakniti pritisku javnosti, v katerem se je trenutno znašel. Prepričani smo, da se bo vrnil v najboljši možni formi," je v izjavi za javnost dejal Fergusonov pomočnik Mike Phelan.

Angleški reprezentant je z rdečimi vragi podpisal novo petletno pogodbo. Zaradi okrevanja v Ameriki bo izpustil derbi med njegovim Unitedom in mestnimi tekmeci Manchester Cityjem. Prav tako bo izpustil prijateljsko tekmo angleške izbrane vrste proti Franciji, ki bo 17. novembra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.