Šport > Nogomet
13 ogledov

Rooney na zdravljenje v ZDA

Wayne Rooney je pobegnil zvedavi javnosti. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Wayne Rooney, nogometaš Manchester Uniteda, bo v prihodnjih dneh opravil rehabilitacijo poškodovanega gležnja v ZDA. V soboto bo odletel v Oregon, kjer bo stran od oči javnosti opravil tudi prve lažje treninge.

"Po posvetovanju z Waynom smo se odločili, da je to najboljša rešitev zanj. Tako misli klubska zdravniška služba, menedžer Alex Ferguson in njegovi pomočniki. Klub ima ustrezne prostore za okrevanje, vendar mislimo, da je bolje tako. Mora se umakniti pritisku javnosti, v katerem se je trenutno znašel. Prepričani smo, da se bo vrnil v najboljši možni formi," je v izjavi za javnost dejal Fergusonov pomočnik Mike Phelan.

Angleški reprezentant je z rdečimi vragi podpisal novo petletno pogodbo. Zaradi okrevanja v Ameriki bo izpustil derbi med njegovim Unitedom in mestnimi tekmeci Manchester Cityjem. Prav tako bo izpustil prijateljsko tekmo angleške izbrane vrste proti Franciji, ki bo 17. novembra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.