Rooney noče več streljati 11-metrovk

Foto: EPA
Foto: EPA
Nogometaš Manchester Uniteda Wayne Rooney se je odločil, da ne bo več izvajal strelov z bele točke. Angleški reprezentant bo to nalogo v prihodnosti prepustil Robinu van Persieju. Trener Manchester Cityja Roberto Mancini, ki ima na lestvici sedem točk zaostanka za vodilnimi rdečimi vragi, pa se nadeja spodrsljaja varovancev Alexa Fergusona.
Oglej si celoten članek

Angleški nogometni zvezdnik Wayne Rooney pri Manchester Unitedu ne želi več izvajati enajstmetrovk. Sedemindvajsetlenik je v letošnji z bele točke zgrešil dvakrat, medtem ko je na tekmi pokala FA proti Fulhamu odgovornost prevzel Ryan Giggs. Rooney je še razkril, da bo v prihodnosti prva izbira Nizozemec Robin van Persie. ''Iskreno povem, da je bila to moja odločitev. Ni bilo dovolj dobro. Pogovoril sem se s trenerjem in mu povedal, da je Robin pripravljen prevzeti. V klubu, kakršen je Manchester United, sta dve zgrešeni enajstmetrovki preveč,'' je povedal Rooney.

Samozavestni Mancini

Foto: EPA roberto mancini Trener mestnega tekmeca Roberto Mancini, ki je ostal brez Maria Balotellija in že pogleduje v smeri Luisa Suareza, upa, da bo United v naslednjih mesecih napravil kakšno napako. ''United čakata dve pomembni tekmi in marca bi se lahko odločalo o prvenstvu. Mislim, da bo ob koncu februarja razlika zelo, zelo majhna,'' je optimistično napovedal Mancini.

Meščane v nedeljo čaka obračun z Liverpoolom, kjer letos blesti Luis Suarez. ''Suarez mi je všeč, ker je močan in trdo dela. Zame je eden najboljših nogometašev v Angliji,'' je dejal Italijan. Urugvajec je sicer napovedal, da bo ostal na Anfieldu, tudi če se jim ne bo uspelo kvalificirati v evropsko ligo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.