Rooney prosi odpuščanja

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Kapetan angleške reprezentance Wayne Rooney se je opravičil za neprimerne fotografije, ki so nastale med njegovim pijančevanjem v Watfordu.
Oglej si celoten članek

Wayne Rooney je zaradi poškodbe kolena izpustil prijateljsko reprezentančno tekmo med Anglijo in Španijo in se udeležil poroke v watfordskem hotelu, kjer je pregloboko pogledal v kozarec.

Fotografije nogometaševe 'eskapade' so se dan zatem znašle na naslovnici britanskega tabloida The Sun. Pijančevanje angleškega napadalca ne bo pogodu ne selektorju Garethu Southgateu ne trenerju rdečih vragov Joséju Mourinhu, še manj pa navijačem, katerih Rooney zdaj prosi odpuščanja.

''Seveda je Waynu žal, da so fotografije z navijači pristale v časopisu,'' je prek tiskovnega predstavnika sporočil Rooney.

''Čeprav so imeli igralci in osebje prost dan, se popolnoma zaveda, da so fotografije neprimerne za nekoga v njegovem položaju. Wayne se je pogovoril z Garethom Southgateom in Danom Ashworthom in se jima iskreno opravičil. Opravičiti se želi tudi mladim navijačem, ki so videli te fotografije,'' je dodal tiskovni predstavnik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.