Šport > Nogomet
33 ogledov

Rooney prosi odpuščanja

wayne rooney Profimedias
Kapetan angleške reprezentance Wayne Rooney se je opravičil za neprimerne fotografije, ki so nastale med njegovim pijančevanjem v Watfordu.

Wayne Rooney je zaradi poškodbe kolena izpustil prijateljsko reprezentančno tekmo med Anglijo in Španijo in se udeležil poroke v watfordskem hotelu, kjer je pregloboko pogledal v kozarec.

Fotografije nogometaševe 'eskapade' so se dan zatem znašle na naslovnici britanskega tabloida The Sun. Pijančevanje angleškega napadalca ne bo pogodu ne selektorju Garethu Southgateu ne trenerju rdečih vragov Joséju Mourinhu, še manj pa navijačem, katerih Rooney zdaj prosi odpuščanja.

''Seveda je Waynu žal, da so fotografije z navijači pristale v časopisu,'' je prek tiskovnega predstavnika sporočil Rooney.

''Čeprav so imeli igralci in osebje prost dan, se popolnoma zaveda, da so fotografije neprimerne za nekoga v njegovem položaju. Wayne se je pogovoril z Garethom Southgateom in Danom Ashworthom in se jima iskreno opravičil. Opravičiti se želi tudi mladim navijačem, ki so videli te fotografije,'' je dodal tiskovni predstavnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.