Šport
141 ogledov

Wayne Rooney še stati ni mogel več

Wayne Rooney Profimedias
Wayne Rooney je preživel posebno noč v dresu angleške reprezentance.

Wayne Rooney se na zadnjem zboru angleške reprezentance, ki ga je nato predčasno zapustil zaradi poškodbe kolena, ni obnašal nič kaj kapetansko. V hotelu, kjer je prebival s soigralci, se je odločil pridružiti poroki, zabavo pa je zapustil ob petih zjutraj, ko ni več mogel govoriti ali stati.

Rooneyju v zadnjem času ni postlano z rožicani, pri Manchester Unitedu je po dolgem času izgubil mesto v prvi enajsterici, po fotografijah, ki so se pojavili v mediju The Sun, pa se je na precej čuden način pripravljal na veliki derbi z Arsenalom. Trener Jose Mourinho zagotovo ne bo zadovoljen s početjem angleškega napadalca. Kljub 'poškodbi' naj bi bil Rooney že nared za obračun z Londončani.

“Na koncu ni več iz sebe mogel spraviti niti enega stavka. Vseskozi je padal po tleh," je dejal eden od udeležncev zabave in dodal, da je reprezentančni kapetan pospravljal kozarec za kozarcem rdečega vina.

Osebje hotela, ki redno gosti angleško izbrano vrsto, je bilo šokirano. "Povzročal je težave, zato se je vse skupaj hitro razvedelo. Spotikal se je naokoli in komaj govoril. To je bila težka situacija za zaposlene, saj redno gostimo reprezentante. Ne želimo jih vznemirjati," je dejal nekdo od zaposlenih.

Že pred tokratnim dogodkom je kar nekaj oseb dejalo, da so zaskrbljeni, kako se bo Rooney znašel po koncu kariere. "Wayne je vedno rad popival. To je kultura, ki je značilna za družine z irskimi koreninami, iz takšne prihaja tudi on," je menil eden izmed agentov.

Komentarjev 1
  • ac-dc 20:58 16.november 2016.

    Tja no. Z avtom pa le ni vozil po železniški progi., ane?