Rooney se je opravičil

Foto: Žurnal24 Chelsea : Manchester United 0:1
Angleški reprezentant in napadalec Manchester Uniteda Wayne Rooney se je opravičil za svoj izpad na srečanju proti West Hamu. "Ponesle so me emocije," je v opravičilo med drugim dejal Rooney.
Oglej si celoten članek

Spomnimo, da je Wayne Rooney na omenjenem srečanju zabil tri zadetke. Enega od njih pa "proslavil" tako, da je zaklel v kamero. Angleška nogometna zveza je napadalca Manchester Uniteda kaznovala z dvema tekma prepovedi. Rooney je polovico kazni že opravil, ko je izpustil prvenstveni obračun s Fulhamom. Prav tako pa bo le na tribunah 16. aprila, ko se bodo rdeči vragi v polfinalu pokala FA na Wembleyju udarili z mestnim tekmecem Cityjem.

Rooney je po nekaj dneh očitno le spoznal svojo napako in se opravičil. "Ponesle so me emocije, olajšanje in trije zadetki, s katerimi smo se vrnili v igro," je v opravičilo dejal Rooney in nadaljeval: "Takoj ko sem ugotovil, kaj sem naredil, sem se opravičil. Naredil sem napako in sprejel sem kazen, ki sem jo dobil."

Anglež se je dotaknil prihajajočega derbija proti Cityju. "Nadejam se, da bodo fantje igrali tudi za mene in da bomo napredovali v finale," Rooney verjame, da lahko njegovi soigralci zmagajo tudi brez njega.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.