Šport > Nogomet
16 ogledov

Rooney se je opravičil

Chelsea : Manchester United 0:1 Žurnal24 main
Angleški reprezentant in napadalec Manchester Uniteda Wayne Rooney se je opravičil za svoj izpad na srečanju proti West Hamu. "Ponesle so me emocije," je v opravičilo med drugim dejal Rooney.

Spomnimo, da je Wayne Rooney na omenjenem srečanju zabil tri zadetke. Enega od njih pa "proslavil" tako, da je zaklel v kamero. Angleška nogometna zveza je napadalca Manchester Uniteda kaznovala z dvema tekma prepovedi. Rooney je polovico kazni že opravil, ko je izpustil prvenstveni obračun s Fulhamom. Prav tako pa bo le na tribunah 16. aprila, ko se bodo rdeči vragi v polfinalu pokala FA na Wembleyju udarili z mestnim tekmecem Cityjem.

Rooney je po nekaj dneh očitno le spoznal svojo napako in se opravičil. "Ponesle so me emocije, olajšanje in trije zadetki, s katerimi smo se vrnili v igro," je v opravičilo dejal Rooney in nadaljeval: "Takoj ko sem ugotovil, kaj sem naredil, sem se opravičil. Naredil sem napako in sprejel sem kazen, ki sem jo dobil."

Anglež se je dotaknil prihajajočega derbija proti Cityju. "Nadejam se, da bodo fantje igrali tudi za mene in da bomo napredovali v finale," Rooney verjame, da lahko njegovi soigralci zmagajo tudi brez njega.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.