Rooney zabil spektakularen gol s svoje polovice

Foto: Profimedia wayne rooney
Nekdanji kapetan angleške reprezentance je poskrbel za enega najlepših zadetkov sezone.
Oglej si celoten članek

Legendarni Wayne Rooney, nekdanji član Everton in Manchester Uniteda, ki od leta 2018 igral za DC United, nadaljuje z nizanjem vrhuncem v ameriški ligi MLS.

33-letni napadalec moštva iz ameriške prestolnice je znova dokazal, da ni za staro šaro, ko je na tekmi z Orlando Cityjem zabil spektakularen zadetek s svoje polovice igrišča.

Rooney je v 10. minuti srečanja izkoristil nepazljivost vratarja Brian Rowea, ki je odtaval pregloboko v polje ter svojo vrata pustil nenadzorovana.

Angleški napadalec je to dobro videl in s približno 60 metrov žogo poslal naravnost v mrežo. Rowe je sicer poskušal reagirati, a je bil premagan.

Mnogi so ob tem povlekli vzporednice z zadetkom, ki ga je Rooney kot nogometaš Evertona dosegel leta 2017 na tekmi z West Hamom.

Raj za rdeče vrage

DC United je trenutno na tretjem mestu ligaške lestvice. Rooney je z devetimi ligaškimi goli četrti strelec prvenstva. Med prvo peterico so kar trije nekdanji nogometaši Manchester Uniteda - Zlatan Ibrahimović (11) je na drugem, Nani (8) pa na petem mestu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.