''Rooneyja je nemogoče razumeti''

Foto: EPA
Foto: EPA
Trener Manchester Uniteda je med gostovanjem na nizozemski televiziji spregovoril o kapetanu Waynu Rooneyju.
Oglej si celoten članek

Louis van Gaal je ligaški premor zaradi reprezentačnih tekem izkoristil za obisk domovine, kjer se je pogovarjal z domačimi mediji.

Trener je spregovoril o stanju v Manchester Unitedu in Wayna Rooneyja označil za najboljšega kapetana, kar jih je kdajkoli imel. A tudi angleški napadalec ni brez napak.

Van Gaal je priznal, da mu največ preglavic povzroča nogometašev naglas in namignil, da Rooney ne sodi med najbolj artikulirane govorce.

''Ko jaz govorim, sem zelo artikuliran. Če bi semkaj posadili Rooneyja in bi se pogovarjali z njim, ali mislite, da bi ga ljudje razumeli? Mislite, da ljude razumejo Rooneya? Preprosto se ne da razumeti, kaj govori,'' je povedal Van Gaal.

Z izjavo, da je v svojem govoru artikuliran, je najverjetneje ciljal na besedno izražanje v nizozemščini, saj Van Gaalova angleščina tudi po vseh teh letih še vedno ni najbolj prepričljiva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.