Šport > Nogomet
16 ogledov

''Rooneyja je nemogoče razumeti''

louis van gaal EPA
Trener Manchester Uniteda je med gostovanjem na nizozemski televiziji spregovoril o kapetanu Waynu Rooneyju.

Louis van Gaal je ligaški premor zaradi reprezentačnih tekem izkoristil za obisk domovine, kjer se je pogovarjal z domačimi mediji.

Trener je spregovoril o stanju v Manchester Unitedu in Wayna Rooneyja označil za najboljšega kapetana, kar jih je kdajkoli imel. A tudi angleški napadalec ni brez napak.

Van Gaal je priznal, da mu največ preglavic povzroča nogometašev naglas in namignil, da Rooney ne sodi med najbolj artikulirane govorce.

''Ko jaz govorim, sem zelo artikuliran. Če bi semkaj posadili Rooneyja in bi se pogovarjali z njim, ali mislite, da bi ga ljudje razumeli? Mislite, da ljude razumejo Rooneya? Preprosto se ne da razumeti, kaj govori,'' je povedal Van Gaal.

Z izjavo, da je v svojem govoru artikuliran, je najverjetneje ciljal na besedno izražanje v nizozemščini, saj Van Gaalova angleščina tudi po vseh teh letih še vedno ni najbolj prepričljiva.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.