Rosenborg izbral Šveda

Foto: Žurnal24 Dario Zahora bo, kot kaže, kariero nadaljeval v dresu Interblocka.
Čeprav je Dario Zahora odšel na priprave Rosenborga, drugi strelec prve SNL kariere morda le ne bo nadaljeval na Norveškem. Rosenborg je sklenil pogodbo s Švedom Radetom Prico.
Oglej si celoten članek
 

Preberite še ...

Vroči Zahora na mrzlo Norveško

Že pred dnevi smo poročali, da je Dario Zahora odšel na preizkušnjo k norveškemu Rosenborgu . Vodstvo omenjenega kluba je bilo skeptično do kakovosti slovenske lige, zato se je o nogometni kakovosti hrvaškega napadalca želelo prepričati na lastne oči. In se je! Trener Erik Hamre je iz Barcelone, kjer se je ta najuspešnejši norveški klub zadnjih let pripravljal, sporočil: "Odličen je! Zares je pustil zelo dober vtis. V nekaj dneh je pokazal, kako dober igralec je." Toda dvajsetkratni norveški nogometni prvak je v ponedeljek sklenil triletno pogodbo s švedskim napadalcem Radetom Prico , donedavnim napadalcem Sunderlanda, kjer ni dobil veliko priložnosti. Po poročanju uradne klubske strani je Prica po opravljenem zdravniškem pregledu sklenil pogodbo do leta 2012.



Čeprav nam je v soboto direktor Interblocka Nenad Protega dejal, da klic s severa Evrope pričakuje v torek, bo Zahora sezono očitno nadaljeval v Ljubljani. "Zahora je opravil zdravniški pregled in po mojih informacijah trenutno potekajo pogajanja glede številk," je za zurnal24.si pred dnevi povedal Protega. Zahora je sicer uradno še vedno igralec zagrebškega Dinama . Na posoji pri Interblocku je jeseni dosegel 13 zadetkov, kar je daleč največ med igralci v dresu Interblocka. Kako je drugi strelec prve SNL treniral pri Rosenborgu, si lahko ogledate na zgornjem posnetku .
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.