Šport > Nogomet
14 ogledov

Rosenborg izbral Šveda

Dario Zahora bo, kot kaže, kariero nadaljeval v dresu Interblocka. Žurnal24 main
Čeprav je Dario Zahora odšel na priprave Rosenborga, drugi strelec prve SNL kariere morda le ne bo nadaljeval na Norveškem. Rosenborg je sklenil pogodbo s Švedom Radetom Prico.
 

Preberite še ...

Vroči Zahora na mrzlo Norveško

Že pred dnevi smo poročali, da je Dario Zahora odšel na preizkušnjo k norveškemu Rosenborgu . Vodstvo omenjenega kluba je bilo skeptično do kakovosti slovenske lige, zato se je o nogometni kakovosti hrvaškega napadalca želelo prepričati na lastne oči. In se je! Trener Erik Hamre je iz Barcelone, kjer se je ta najuspešnejši norveški klub zadnjih let pripravljal, sporočil: "Odličen je! Zares je pustil zelo dober vtis. V nekaj dneh je pokazal, kako dober igralec je." Toda dvajsetkratni norveški nogometni prvak je v ponedeljek sklenil triletno pogodbo s švedskim napadalcem Radetom Prico , donedavnim napadalcem Sunderlanda, kjer ni dobil veliko priložnosti. Po poročanju uradne klubske strani je Prica po opravljenem zdravniškem pregledu sklenil pogodbo do leta 2012.



Čeprav nam je v soboto direktor Interblocka Nenad Protega dejal, da klic s severa Evrope pričakuje v torek, bo Zahora sezono očitno nadaljeval v Ljubljani. "Zahora je opravil zdravniški pregled in po mojih informacijah trenutno potekajo pogajanja glede številk," je za zurnal24.si pred dnevi povedal Protega. Zahora je sicer uradno še vedno igralec zagrebškega Dinama . Na posoji pri Interblocku je jeseni dosegel 13 zadetkov, kar je daleč največ med igralci v dresu Interblocka. Kako je drugi strelec prve SNL treniral pri Rosenborgu, si lahko ogledate na zgornjem posnetku .
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.