Rožman zamenjal Rusa na celjski klopi

Foto: NK Celje
Foto: NK Celje
Potem ko je pred dnevi po tekmi z velenjskim Rudarjem, ki so jo nogometaši Celja izgubili z 0:1, trener celjske ekipe Miloš Rus nepreklicno odstopil, so Celjani danes dobili novega trenerja.
Oglej si celoten članek

Klub je sporočil, da bo moštvo vodil Simon Rožman, ki je v preteklosti že bil na tem delovnem mestu. Celjski klub je sporočil, da bo člansko ekipo do nadaljnjega vodil njihov nekdanji nogometaš. Zanj bo to tretja celjska trenerska izkušnja, nazadnje je v sodelovanju z Damjanom Romihom ekipo vodil leta 2011.

"Otrok kluba"

"Ob nenadnem odstopu Miloša Rusa je pomembno, da delo članskega trenerja nadaljuje nekdo, ki dobro pozna razmere v klubu, saj časa za prilagajanje v zgoščenem urniku tekem enostavno ni. Zato je prav, da priložnost dobi nekdo iz domačega klubskega okolja. Simon Rožman je otrok tega kluba, ki se je v podobnem položaju uspešno znašel že pred tremi leti," je ob imenovanju novega trenerja dejal športni direktor Ambrož Krajnc.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.