Šport > Nogomet
63 ogledov

Rožman zamenjal Rusa na celjski klopi

Simon Rožman NK Celje NK Celje
Potem ko je pred dnevi po tekmi z velenjskim Rudarjem, ki so jo nogometaši Celja izgubili z 0:1, trener celjske ekipe Miloš Rus nepreklicno odstopil, so Celjani danes dobili novega trenerja.

Klub je sporočil, da bo moštvo vodil Simon Rožman, ki je v preteklosti že bil na tem delovnem mestu. Celjski klub je sporočil, da bo člansko ekipo do nadaljnjega vodil njihov nekdanji nogometaš. Zanj bo to tretja celjska trenerska izkušnja, nazadnje je v sodelovanju z Damjanom Romihom ekipo vodil leta 2011.

"Otrok kluba"

"Ob nenadnem odstopu Miloša Rusa je pomembno, da delo članskega trenerja nadaljuje nekdo, ki dobro pozna razmere v klubu, saj časa za prilagajanje v zgoščenem urniku tekem enostavno ni. Zato je prav, da priložnost dobi nekdo iz domačega klubskega okolja. Simon Rožman je otrok tega kluba, ki se je v podobnem položaju uspešno znašel že pred tremi leti," je ob imenovanju novega trenerja dejal športni direktor Ambrož Krajnc.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.