Ruhpolding slavi, zlato domačinkam

Foto: EPA
Foto: EPA
Biatlonke so se na svetovnem prvenstvu v Ruhpoldingu danes pomerile v štafeti. Zmagale so Nemke Tina Bachmann, Magdalena Neuner, Miriam Gössner in Andrea Henkel ter tako ubranile lansko zmago. Srebro so osvojile Francozinje, bron pa Norvežanke, za katere je v zadnji predaji neposreden dvoboj z Belorusinjo Darjo Domračevo dobila Tora Berger.
Oglej si celoten članek

Okrog 28.000 gledalcev v Ruhpoldingu je bučno proslavilo domačo zmago in že četrto kolajno z letošnjega prvenstva za 25-letno Magdaleno Neuner, ki jo v nedeljo čaka zadnja tekma na svetovnih prvenstvih v karieri.

Slovenija ženske štafete nima, zato pa je Teja Gregorin pred nedeljsko tekmo s skupinskim startom dobila dodaten dan odmora. Za moško nedeljsko tekmo sta prijavljena tudi Klemen Bauer in novopečeni svetovni prvak Jakov Fak, a je slednji še vedno bolan in vodstvo slovenske ekipe se bo v nedeljo odločilo, ali bo sploh nastopil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.