Rummenigge vabi v svojo pisarno: možni odhodi

Foto: EPA
Foto: EPA
Izvršni direktor Bayerna Karl-Heinz Rummenigge je namignil, da bi lahko nogometaši, na katere trener Josep Guardiola v letošnji sezoni ni resneje računal, poleti zapustili klub.
Oglej si celoten članek

Karl-Heinz Rummenigge je torej obrnil ploščo, saj je izvršni direktor Bayerna po razočaranju v polfinalu Lige prvakov trdil, da kluba ne bodo zapuščali vidnejši posamezniki, ki naj bi bili nezadovoljni z minutažo, morda pa tudi z metodami novega trenerja Josepa Guardiole.

Imena napadalcev Thomasa Müllerja in Maria Götzeja ter vezista Javija Martíneza so se v zadnjem času povezovala z morebitnim odhodom iz vrst novih (starih) nemških prvakov, medtem ko je že dlje javno tudi zanimanje Manchester Uniteda za vezista Tonija Kroosa.

Vabi jih v svojo pisarno

Še en nemški reprezentant, Bastian Schweinsteiger, se prav tako ni najbolje vklopil v novo "katalonsko filozofijo" v klubu. Guardiola je še prejšnji teden dejal, da je prepričan, da bodo Müller, Götze in Martínez ostali v klubu tudi naslednjo sezono.

"Če se igralec v Bayernu ne počuti dobro, mora priti v mojo pisarno. Potem se moramo pogovoriti," je v ponedeljek za Bild dejal Rummenigge. Na Bavarskem vzgojeni Müller, eden od junakov lanske rekordne sezone, je bil na klopi v zadnjih tednih videti še posebej nezadovoljen, zanj pa so zelo zagreti v angleški Premier League.

Brez komentarja

"Gotovo nisem vesel," je po tekmi polfinala Lige prvakov z Real Madridom pred tedni dejal Müller. Skupaj z rojakom Kroosom bi se lahko pridružil Manchester Unitedu, kjer bi bil pravi magnet zanju morda tudi novi trener Louis van Gaal, njun nekdanji strateg z Allianz Arene.

24-letni Müller prav tako ni želel govoriti o morebitnem odhodu iz kluba, katerega član je vse od malih nog. Na vprašanja novinarjev je v soboto odgovarjal z "brez komentarja" ter hitro pobral šila in kopita.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:29 5. Maj 2014.

    Najbolj primeren za odhod bi bil PEP.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.