Rus razburkal javnost: "Ronaldo ima rad moške, dobil sem 100.000 ..."

Foto: Epa cristiano ronaldo
Ruski poslovnež je šokiral s trditvami o spolni usmerjenosti Cristiana Ronalda.
Oglej si celoten članek

Rus Peter Listerman, lastnik VIP ženitne posredovalnice, je šokiral s trditvami, da je Cristiano Ronaldo v resnivci homoseksualec in da je bila njegova zveza z rusko manekenko Irino Shayk zgolj predstava za javnost.

Ronaldo je trenutno v zvezi z Gerogino Rodriguez, s katero imata štiri otroke, enega biološkega, Listerman pa kljub temu vztraja, da ima napadalec Juventusa v resnici rad moške.

"Spoznal sem Ronalda in Irino. Potreboval je krinko, ker ima rad mlade moške. Odnos jima je prinesel vzajemno korist. Irina je potrebovala prepoznavnost, Ronaldo pa ni želel razočarati svojih navijačev, zato si je našel lepo dekle," je povedal Rus.

"Med njima ni bilo odnosa. Če je bil, je bil to zgolj slučaj. Igrala sta vlogi, jaz pa sem dobil 100.000 dolarjev, ker sem ju povezal," je dodal Listerman.

Pred nekaj leti je veliko prahu dvignila novica, da naj bi bil Ronaldo v zvezi z maroškim kickbokserjem Badrom Harijem, a konkretnih dokazov za to ni bilo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 14:38 3. Oktober 2020.

    Kaj se je zgodilo s tistim, da Ronalda toži ena golddiggerka, ker jo je posilil in rekel da jo ne …

  • 12:30 3. Oktober 2020.

    OK toti Ruse je dobil 5 min slave, sedaj se pa lahko vrne k svojemu litru vodke nazaj. Pa jutri …

  • 12:00 3. Oktober 2020.

    itaq da je smrad

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.