Rusi objavili imena grešnikov

Foto: EPA
Foto: EPA
Ruska tiskovna agencija Tass je objavila seznam štirinajstih športnikov iz treh športnih panog, ki so bili pozitivni po ponovnem pregledu dopinških testov z olimpijskih iger leta 2008 v Pekingu, ki jih je zahteval Mednarodni olimpijski komite (Mok). Velika večina med njimi prihaja iz atletskih vrst.
Oglej si celoten članek

Ruska atletska zveza je na svoji spletni strani že objavila da nihče, ki je bil v preteklosti ujet pri jemanju nedovoljenih poživil, ne bo mogel nastopiti na olimpijskih igrah v Riu de Janeiru.

Na seznamu so atleti Julija Čermošanskaja, zlata v štafeti na 4x100 m, Marija Abakumova, srebrna v metu kopja, Anastasija Kapačinskaya in Tatjana Firova, srebrni v štafeti 4x400 m, Denis Nižegorodov, bronast v hitri hoji na 50 km, Inga Abitova, tekačica na 10.000 m, Denis Aleksejev, bronast na 400 m, Jekaterina Volkova, bronasta na 3000 m zapreke, deseterobojec Aleksander Pogorelov, suvalec krogle Ivan Jušakov in Ana Čičerova, bronasta v skoku v višino, ter veslač Aleksander Kornilov, srebrna v dviganju uteži Marija Šajnova in Nadežda Jevstjukina, bronasta v dviganju uteži.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.