Ruska lepotica odvrgla vse krpice za slovito revijo

Foto: Epa
Foto: Epa
Ena najboljših umetnostnih drsalk na svetu se je slekla za rusko izdajo Maxima.
Oglej si celoten članek

Elizaveta Tuktamiševa je ena najbolj znanih umetnostnih drsalk, saj njeni nastopi na ledu vedno nadvse izstopajo, obenem pa tudi slovi kot ena najlepših in najbolj atraktivnih predstavnic tega športa.

24-letna Rusinja se tudi lahko pohvali s številnimi izjemnimi uspehi, saj gre za nekdanjo svetovno in evropsko prvakinjo.

Foto: Epa Elizaveta Tuktamiševa

A tokrat se ni znašla v središču pozornosti zaradi kakšnih odmevnih rezultatov, temveč zaradi nastopa v priljubljeni reviji za odrasle, kjer krasi naslovnico v zgolj spodnjem perilu, medtem ko naj bi se na preostalih straneh celo slekla do konca.

"Športnice so le redko naše gostje, še posebej če govorimo o svetovnih prvakinjah," so v ruski izdaji Maksima najavili svojo tokratno naslovno dekle.

A kljub temu, da se Tuktamiševa lahko pohvali z dosežki, kot so naslov svetovne prvakinje, evropske prvakinje, zmagovalke finala Grand Prixa ter mladinske olimpijske prvakinje, pa je slavo po celotnem svetu doživela s svojim nastopom in zmago na Grand Prix Quebecu, ko je na pesem Toxic od izvajalke Britney Spears oblečena v stevardeso izvedla pravi striptiz na ledu ter postala spletna senzacija.

Ne dvomimo, da se bo po objavi fotografij za revijo Maxim njena prepoznavnost ter priljubljenost pri moškem delu občinstva še drastično povečala.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.