Šport
11614 ogledov

Ruska lepotica odvrgla vse krpice za slovito revijo

Elizaveta Tuktamiševa Epa
Ena najboljših umetnostnih drsalk na svetu se je slekla za rusko izdajo Maxima.

Elizaveta Tuktamiševa je ena najbolj znanih umetnostnih drsalk, saj njeni nastopi na ledu vedno nadvse izstopajo, obenem pa tudi slovi kot ena najlepših in najbolj atraktivnih predstavnic tega športa.

24-letna Rusinja se tudi lahko pohvali s številnimi izjemnimi uspehi, saj gre za nekdanjo svetovno in evropsko prvakinjo.

Elizaveta Tuktamiševa | Avtor: Epa Epa

A tokrat se ni znašla v središču pozornosti zaradi kakšnih odmevnih rezultatov, temveč zaradi nastopa v priljubljeni reviji za odrasle, kjer krasi naslovnico v zgolj spodnjem perilu, medtem ko naj bi se na preostalih straneh celo slekla do konca.

"Športnice so le redko naše gostje, še posebej če govorimo o svetovnih prvakinjah," so v ruski izdaji Maksima najavili svojo tokratno naslovno dekle.

A kljub temu, da se Tuktamiševa lahko pohvali z dosežki, kot so naslov svetovne prvakinje, evropske prvakinje, zmagovalke finala Grand Prixa ter mladinske olimpijske prvakinje, pa je slavo po celotnem svetu doživela s svojim nastopom in zmago na Grand Prix Quebecu, ko je na pesem Toxic od izvajalke Britney Spears oblečena v stevardeso izvedla pravi striptiz na ledu ter postala spletna senzacija.

Ne dvomimo, da se bo po objavi fotografij za revijo Maxim njena prepoznavnost ter priljubljenost pri moškem delu občinstva še drastično povečala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anton Rapp (@rokom_rush)

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice