Šport > Zimske olimpijske igre 2018
14556 ogledov

"Moja najhujša nočna mora"

Gabriella Papadakis Epa
Francoska umetnostna drsalka Gabriella Papadakis je med nastopom razkrila več kot le željo po zlati olimpijski kolajni.

Gabrielli Papadakis se je med kratkim programom odpela obleka in milijonom gledalcem pred televizijskim sprejemniki je pokazala svojo levo dojko.

Kljub težavam sta favorita za zlato medaljo Papadakisova in njen partner Guillaume Cizeron pred torkovim nastopom v prostem programu na drugem mestu za kanadskim parom Tessa Virtue in Scott Moir.

Nezgoda se je zgodila, ko se je Papadakisova prezgodaj nagnila nazaj, Cizeron pa ji je nenamerno odpel zgornji del obleke. Ta ji je zlezla z rame in razkrila levo dojko. Papadikosova se je trudila zakriti svoje prsi in par je kljub težavam končal nastop.

 | Avtor: Twiter Twiter
Kot da to še ne bi bilo dovolj, so počasni posnetek nesrečnega pripetljaja predvajali na velikih ekranih v ledeni dvorani. 22-letna Papadakisova je z leda odšla v solzah. "Bilo je precej moteče, moja najhujša nočna mora na olimpijskih igrah," je dejala Francozinja, ko si je obrisala solze. "Takoj sem začutila in molila," je povedala.

"Rekla sem si 'moraš nadaljevati' in to sva tudi naredila in morava biti ponosna nase, saj sva izvedla odličen nastop glede na to, kaj se je zgodilo," je še poudarila Papadakisova. "Zelo neprijetno je, če izgubiš nekaj točk zaradi težav z dresom. To ni nekaj, na kar bi se pripravljali med treningom," je pristavil njen soplesalec.

Olimpijska prvaka iz Vancouvra Virtue in Moir sta zbrala 83,67 točke in imata pred torkovim prostim programom 1,74 točke prednosti pred Francozoma.

Komentarjev 3
  • Janez_53 15:34 19.februar 2018.

    Prav simpatično je bilo videti. In prepričan sem, da se svet zaradi ene luštkane bradavičke, ki je pokukala na plano, ne vrti nič počasneje.

  • NeAnonimni 13:12 19.februar 2018.

    Tudi s takimi forami, ne bodo zvišali gledanosti takih športov med moškimi.

  • romy 11:40 19.februar 2018.

    Jooj strašno strašno,videli smo eno dojko,polovica zemljanov nebo spala...