Šport > Zimske olimpijske igre 2018
1947 ogledov

Vonnova ostala brez zmenka

lindsey vonn thomas bach Epa Lindsey Vonn in predsednik Mok-a Thomas Bach.
Ameriška zvezdnica ni dočakala svojega Valentina.
Alpska smučarka Lindsey Vonn je za praznik zaljubljencev nagovorila svoje sledilce na družbenih omrežjih, kjer je iskala zmenek za valentinovo. "Je še kdo drug tam zunaj samski in bi bil moj Valentin?" je zapisala Američanka. 

lindsey vonn Ponudba in pol Šport Lindsey med igrami išče svojega Valentina

Odzivov je bilo kar nekaj, a 33-letnice, ki je bila pred leti v zvezi z ameriškim golfistom Tigerjem Woodsom, nihče ni zares prepričal. "Nihče ni prišel na plan z res dobrimi verzi," je v Pyeongchangu zaupala novinarjem francoske tiskovne agencije AFP. 

Priznala je, da so bile nekatere ponudbe mamljive, a nobena "tista prava". Kljub temu pa ameriška zvezdnica ne obupuje, kot je še povedala za AFP, "je v morju še veliko rib".

Vonnovi se prvi nastop na olimpijskih igrah ni najbolje posrečil, saj je na superveleslalomu osvojila šele šesto mesto.

Novo priložnost za zlato odličje bo imela na smuku. Mathieu Faivre Ostal brez tekme Šport Zaradi grdega obnašanja je moral zapustiti olimpijske igre Aleksander Krušelnicki Pyeongchang Šport Dobitnik kolajne predmet preiskave
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice