Ruski Ačimovič

Foto: Žurnal24 Igor Gorbatenko (v rdečem dresu) v svojih nogah skriva izjemen talent.
V kvalifikacijah za EP mladih reprezentanc (U-21) je Rus Igor Gorbatenko proti Andori (4:0) dosegel izjemen zadetek iz sredine igrišča, ki spominja na zgodovinski gol Milenka Ačimoviča.
Oglej si celoten članek

Rus Igor Gorbatenko je z izjemnim zadetkom iz sredine igrišča v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo mladih reprezentanc (U-21) proti Andori (4:0) v tolikšni meri opozoril nase, da so se nekateri tuji mediji že razpisali o tem, da je na poti novi Andrej Aršavin. Zares izjemen zadetek si lahko ogledate v spodnjem videu. Gorbatenko, ki v višino meri le 170 centimetrov, je član Spartaka iz Moskve. Bil pa je tudi eden ključnih mož, ko je ruska reprezentanca do 17. leta starosti v Luksemburgu osvojila naslov evropskega prvaka. Ob ogledu zadetka pa se nam je v spomin prikradel Mile Ačimovič in njegov zgodovinski gol, ki ga je v dodatnih kvalifikacijah za evropsko prvenstvo leta 2000, prav tako iz sredine igrišča, dosegel proti Ukrajini.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.