Šport > Nogomet
17 ogledov

Ruski Ačimovič

Igor Gorbatenko (v rdečem dresu) v svojih nogah skriva izjemen talent. Žurnal24 main
V kvalifikacijah za EP mladih reprezentanc (U-21) je Rus Igor Gorbatenko proti Andori (4:0) dosegel izjemen zadetek iz sredine igrišča, ki spominja na zgodovinski gol Milenka Ačimoviča.

Rus Igor Gorbatenko je z izjemnim zadetkom iz sredine igrišča v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo mladih reprezentanc (U-21) proti Andori (4:0) v tolikšni meri opozoril nase, da so se nekateri tuji mediji že razpisali o tem, da je na poti novi Andrej Aršavin. Zares izjemen zadetek si lahko ogledate v spodnjem videu. Gorbatenko, ki v višino meri le 170 centimetrov, je član Spartaka iz Moskve. Bil pa je tudi eden ključnih mož, ko je ruska reprezentanca do 17. leta starosti v Luksemburgu osvojila naslov evropskega prvaka. Ob ogledu zadetka pa se nam je v spomin prikradel Mile Ačimovič in njegov zgodovinski gol, ki ga je v dodatnih kvalifikacijah za evropsko prvenstvo leta 2000, prav tako iz sredine igrišča, dosegel proti Ukrajini.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.