Ruski orjak se je vrnil domov

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Po pestri karieri onstran Atlantika je ruski reprezentant spet v domovini.
Oglej si celoten članek

Ruski košarkar Timofej Mozgov bo v prihodnji sezoni branil barve Himkija. Kar 216 cm visoki center je od leta 2010 igral v severnoameriški ligi NBA za New York Knicks, Denver Nuggets, Cleveland Cavaliers, Los Angeles Lakers in Brooklyn Nets.

Video Ko se Goran Dragić preseli v Fortnite

V Sankt Peterburgu rojeni 33-letni Mozgov je za ekipo iz predmestja Moskve, ki je v minuli sezoni osvojila drugo mesto v državnem prvenstvu za moskovskim CSKA, igral že med letoma 2006 in 2010, prav tako del sezone 2011/12 v času tako imenovanega "lockouta" v ligi NBA.

Mozgov je bil član ruske reprezentance, ki je osvojila bronasto kolajno na olimpijskih igrah v Londonu 2012 in odličje istega leska na evropskem prvenstvu v Litvi 2011.

Ratingi Je to pošteno do Dončića? Šokiran tudi novinec

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.