Ryanair se je ponorčeval iz Joséja Mourinha

Foto: Profimedia José Mourinho po izgubi položaja pri Tottenhamu.
Foto: Profimedia José Mourinho po izgubi položaja pri Tottenhamu.
Nizkocenovni letalski prevoznik si je privoščil šalo na račun slovitega portugalskega trenerja.
Oglej si celoten članek

José Mourinho se je sredi aprila razšel s Tottenham Hotspurs, tik preden bi ekipo vodil v finalu angleškega ligaškega pokala.

Portugalec je "ostroge" prevzel sredi lanske sezone in v precej prazno vitrino Tottenhama ni prinesel nobene lovorike. Londončani bodo tudi letos ostali brez srebrnine, saj so brez Mourinha v nedavnem finalu na Wembleyu klonili proti Manchester Cityju (1:0).

Mourinho je pri Portu, Chelseaju, Interju, Madridu in tudi Manchester Unitedu vselej prišel do takšnih ali drugačnih naslovov, tokrat je bilo torej drugače. A to ni ustavilo vodstva AS Rome, da ga hitro angažira za glavnega trenerja. "Sinove volkulje" bo oseminpetdesetletnik vodil od začetka prihodnje sezone.

Velik skok Učinek Mourinha: delnice Rome v nebo

Pomanjkanje lovorik s Tottenhamom so kot podlago za šalo izkoristili pri irskem nizkocenovnem letalskem prevozniku Ryanairu.

"José bo z veseljem sprejel dejstvo, da trenutno letimo iz Londona v Rim za le 14,99 funta. Zaradi pomanjkanja lovorik pri Spurs bo potovalna torba zadoščala za to potovanje," so zapisali Irci.

Roma letos ne blesti, za kar so krive tudi številne poškodbe. Rimljani so na sedmem mestu v Serie A brez možnosti za preboj višje, v polfinalu Lige Evropa pa se jim po visokem porazu na Old Traffordu proti Manchester Unitedu (6:2) obeta izpad.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.