"S Cristianom se dobro razumeva"

Foto: Žurnal24 Casillas zagotavlja, da se s Cristianom razumeta dobro. (Foto: EPA)
Iker Casillas je odločno zavrnil govorice, da naj bi bila s Cristianom Ronaldom zaradi grdih besed njegove izbranke Sare Carbonero, s Portugalcem skregana. O Lyonu pa: "Ne bomo iskali maščevanja."
Oglej si celoten članek

Iker Casillas je med obiskom bolnišnice na Menorci, kjer je otrokom razdelil darila, zavrnil govorice o sporu z Ronaldom, ki naj bi ga zanetila njegova izbranka novinarka Sara Carbonero. ''Nekateri si želijo ustvariti slabo klimo v naši slačilnici. Stanje je popolnoma drugačno. Z Ronaldom se zelo dobro razumeva. Nogometaši Reala nismo takšne vrste ljudje, ki bi si želeli težav v slačilnici. Moramo obrniti novo stran in pozabiti na te neumnosti.'' Casillas je še dodal, da v ekipi vlada dobro vzdušje. ''Ne vem, ali nas želijo prestrašiti. Znotraj ekipe vlada zelo dobro vzdušje. V slačilnici se nikoli ne prepiramo."

O Lyonu, ki jim ga je v petkovih popoldanskih urah namenil žreb osmine Lige prvakov pa je Španec govoril z izbranimi besedami. "Lyon je resen tekmec. Morali ga bomo spoštovati, ker nas je kljub naši vlogi favorita v prejšnji sezoni izločil. Slabe izkušnje nam govorijo, da moramo biti previdni, kljub temu da trenutno delujemo močnejši kot oni. Tisti, ki smo ostali iz lanske sezone, imamo veliko motivacije, toda v dvoboj ne bomo šli z željo po maščevanju. Pomembno je le, da napredujemo v četrtfinale.'' Casillas je tako francoskemu tekmecu, ki jim je lani hitro uničil sanje o finalu Lige prvakov v Madridu, namenil le najlepše besede.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.