Šport > Nogomet
18 ogledov

"S Cristianom se dobro razumeva"

Casillas zagotavlja, da se s Cristianom razumeta dobro. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Iker Casillas je odločno zavrnil govorice, da naj bi bila s Cristianom Ronaldom zaradi grdih besed njegove izbranke Sare Carbonero, s Portugalcem skregana. O Lyonu pa: "Ne bomo iskali maščevanja."

Iker Casillas je med obiskom bolnišnice na Menorci, kjer je otrokom razdelil darila, zavrnil govorice o sporu z Ronaldom, ki naj bi ga zanetila njegova izbranka novinarka Sara Carbonero. ''Nekateri si želijo ustvariti slabo klimo v naši slačilnici. Stanje je popolnoma drugačno. Z Ronaldom se zelo dobro razumeva. Nogometaši Reala nismo takšne vrste ljudje, ki bi si želeli težav v slačilnici. Moramo obrniti novo stran in pozabiti na te neumnosti.'' Casillas je še dodal, da v ekipi vlada dobro vzdušje. ''Ne vem, ali nas želijo prestrašiti. Znotraj ekipe vlada zelo dobro vzdušje. V slačilnici se nikoli ne prepiramo."

O Lyonu, ki jim ga je v petkovih popoldanskih urah namenil žreb osmine Lige prvakov pa je Španec govoril z izbranimi besedami. "Lyon je resen tekmec. Morali ga bomo spoštovati, ker nas je kljub naši vlogi favorita v prejšnji sezoni izločil. Slabe izkušnje nam govorijo, da moramo biti previdni, kljub temu da trenutno delujemo močnejši kot oni. Tisti, ki smo ostali iz lanske sezone, imamo veliko motivacije, toda v dvoboj ne bomo šli z željo po maščevanju. Pomembno je le, da napredujemo v četrtfinale.'' Casillas je tako francoskemu tekmecu, ki jim je lani hitro uničil sanje o finalu Lige prvakov v Madridu, namenil le najlepše besede.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.