S kleščami so jim ščipali bradavice

Foto: Epa
Foto: Epa
V nemškem klubu so ostro obsodili nenavadno prakso.
Oglej si celoten članek

Pri rokometnem klubu Flensburg so ostro obsodili krst novincev v svojem podmladku, o katerem se je razpisal tednik Spiegel. Pri slednjem so med drugim poročali, da so marca 2016 novemu soigralcu ob sprejemu v ekipo na krstu s kleščami ščipali bradavice na prsih.

Kot so potrdili v klubu, gre za resnično poročanje novinarjev Spiegla in omenjeni ritual v klubu ni bil izveden le enkrat.

V klubu so takoj po poročanju novinarjev izvedli notranjo preiskavo, potrdili opisane dogodke in jih obsodili. Žal v klubu niso mogli zanesljivo identificirati odgovornih za dogajanje.

Iz kluba so dodali še, da naj bi se to v letu 2016 dogajalo zadnjič, klub temu pa so že pripravili paket ukrepov, s katerim bodo to preprečili tudi v prihodnje.

Pokal Slovenije Zgodilo se je po petih letih in pol

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.