S palcem prek vratu

Foto: EPA
Foto: EPA
Nemška nogometna zveza (DFB) je uvedla preiskavo proti nogometašu Werderja iz Bremna Papyju Djilobodjiju, ki si je na tekmi bundeslige proti Mainzu privoščil grozečo potezo, tekmecu je namreč simbolično pokazal poteg s prstom prek vratu.
Oglej si celoten članek

Sporne poteze Papyja Djilobodjija sodnik Manuel Gräfe ni opazil, po pregledu posnetkov pa je DFB sklenila, da bo zadeve preiskala. Djilobodji je potezo namenil tekmecu iz Mainza Pablu de Balsisu.

Senegalskemu nogometašu, ki v Bremnu igra kot posojen član Chesleaja, grozi prepoved igranja na vsaj eni tekmi. V vodstvu Werderja, ki se bori za obstanek v elitni nemški ligi, so potezo svojega branilca opravičevali z njegovim temperamentom, a dodali, da bodo morebitno kazen sprejeli brez ugovorov.

Leta 2009 je DFB za podobno simbolično "rezanje vratu" Deniza Nakija iz St. Paulija kaznovala s tremi tekmami prepovedi igranja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.