S pištolo nad člana LA Lakers

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Košarkarja so oropali pred njegovim domom.
Oglej si celoten članek

Košarkar ekipe Los Angeles Lakers Kentavious Caldwell-Pope je bil žrtev oboroženega ropa, lopovi so ga 'olajšali' za imovino v vrednosti 150.000 dolarjev.

Do incidenta je prišlo 17. junija ob četrti uri zjutraj, ko se je Caldwell-Pope na dovozu svoje hiše pogovarjal s prijatelji. Poleg njih se je ustavilo vozilo iz katerega so izstopili trije oboroženi moški. Ti so s pištoloami od košarkarja in njegovih prijateljev zahtevali predajo dragocenih reči, ki so jih imeli pri sebi. 

KCP je tako ostal brez dragocenega nakita, ure Rolex in iPhona v vrednosti okoli 150 tisoč ameriških dolarjev. Ko so dobili zahtevane reči, so roparji sedli v avtomobil in se odpeljali. Nihče od oropanih ni bil fizično poškodovan. 

Caldwell-Pope, ki so ga leta 2013 kot osmega na naboru izbrali Detroit Pistons, je z Jezerniki lani prišel do naslova v ligi NBA. V tej sezoni je na 67 tekmah v povprečju dosegal po 9.7 točke in 2.7 skoka na tekmo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • izy
    16:33 27. Junij 2021.

    Imovino?!?

  • 15:56 27. Junij 2021.

    Z enostavnim domačim spletnim delom v prostem času zaslužim več kot 15.000 EUR. Sem redni študent in samo s tem, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.