S pomočjo javne hiše na OI

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Novozelandski taekwondojist Logan Campbell je svoje sanje o nastopu na olimpijskih igrah financiral tudi s pomočjo javne hiše, ki jo je leta 2009 odprl v Aucklandu.
Oglej si celoten članek

Šestindvajsetletni Campbell, ki bo svojo državo v prihodnjih dneh v Londonu zastopal v kategoriji do 68 kilogramov, je javno hišo s 14 sobami odprl leta 2009 po težavah pri zbiranju sredstev za projekt London 2012.

Novozelandski olimpijski komite ga je tedaj sicer opozoril, da bi utegnila povezava z javno hišo, ki jo Campbell označuje za "visokorazredni klub za gospode", ogroziti njegove možnosti za nastop v Londonu. Campbell je sicer "ustanovo" leta 2010 prodal. S sredstvi, ki jih je zbral tudi s pomočjo pristojne novozelandske organizacije za šport (SPARC), pa si je nato lahko financiral treninge. Novozelandec za spletno stran Yahoo Sports ni želel govoriti o svoji preteklosti, pri tem pa zavrnil očitke, da naj bi bil zvodnik. "Javno hišo sem prodal, zato o tem ne želim več govoriti," je poudaril in dodal, da gre sicer za zakonit posel na Novi Zelandiji, za razliko od drugih držav.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.