S prihodom dveh igralcev Dallas razkriva namene z Dončićem

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Dallas je pripeljal nekdanjega člana zasedbe New York Knicks.
Oglej si celoten članek

Medtem ko Luka Dončić uspešno igra ma olimpijskem tunirju v Tokiu, se pri njegovem klubu trudijo v svoje vrste zvabiti košarkarje, ki so jim potekle pogodbe z dosedanjimi moštvi. Zadnji dve okrepitvi veliko povesta o tem, kako si po spremembah na mestu generalnega managerja in trenerja pri Dallasu zamišljajo igro z osrednjo vlogo Luke Dončića. Tega želijo predvsem obdati z dobrimi strelci z razdalje.

Nova člana franšize iz Teksasa sta tako postala Reggie Bullock in Sterling Brown. Oba košarkarja sta v pretekli sezoni zadela vsaj 41 odstotkov metov za tri točke, prvi za New York Knicks, drugi za Houston Rockets.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • izy
    09:37 4. Avgust 2021.

    Najslabše prav Dallas trguje in podpisuje slabe nba igralce

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.