S prijatelji na poletni oddih, končalo se je tragično

Foto: Instagram Claudia Hernández Rey
Španijo je pretresla smrt obetavne mlade športnice.
Oglej si celoten članek

Z Iberskega polotoka prihaja žalostna novica o smrti 19-letne obetavne atletinje Claudie Hernández Rey, ki je umrla za posledicami prometne nesreče.

Tragedija na jugovzhodu Španije se je zgodila v ponedeljek ob 15.15, ko je osebni avtomobil, v katerem so bile poleg Reyeve še štiri druge osebe, zletel s ceste in trčil v drevo.

Mlada športnica je umrla na kraju nesreče, medtem ko so jo njeni sopotniki odnesli z lažjimi in težjimi poškodbami. Po navedbah španskih medijev nihče od preživelih ni v smrtni nevarnosti.

Novico je pordila tudi španska atletska zveza, ki je družini in prijateljem izrekla sožalje.

Peterica je bila namenjena v podeželsko počitniško hišo v Bacorju.

"Brez besed sem. Vsem, ki smo te poznali, in vsej granadski atletiki, boš ostala v spominu po tvojem značilnem nasmehu," je zapisala Maria Perez, aktualna evropska prvakinja v hitri hoji na 20 km. Laura Bueno, španska specialistka za tek na 400 metrov, pa je dodala: "Žalostna novica za atletiko. Iskrene sožalje klubu in še posebej družini."

Tudi klub atletski klub Athletics Granada Jove se od nje poslovil s pomenljivim zapisom: "Prijateljica, sotekmovalka, sestra. Vedno boš v naših srcih. Radi te imam."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.