"S Slovenci nam bo lažje!"

Foto: Žurnal24 Dejan Stanković bo v torek spet motor na sredini igrišča pri Srbiji. (Foto: EPA)
Srbi so pred torkovo tekmo proti Sloveniji v drugem kolu kvalifikacij za Euro 2012 prepričani v svojo zmago. "S pomočjo prepolnih tribun naših navijačev bomo bolj prepričljivi," napoveduje Dejan Stanković.
Oglej si celoten članek
Proti Sloveniji pričakujem dobro igro in seveda našo zmago.
Miloš Krasić

"Proti Slovencem nam bo lažje. S pomočjo prepolnih tribun naših navijačev bomo bolj prepričljivi," napoveduje kapetan Srbije Dejan Stanković. Po zmagi nad Ferskimi otoki s 3:0 (enega izmed golov je prispeval tudi Stanković) na uvodni tekmi kvalifikacij so naši torkovi gostitelji optimistični.

Krasić: Pričakujem zmago
Najnovejša okrepitev torinskega Juventusa Miloš Krasić bo ena od glavnih nevarnosti za slovenska vrata na stadionu Marakana. "Proti Sloveniji pričakujem dobro igro in seveda našo zmago," sporoča hitri bočni vezist, ki je takole ocenil tekmo proti Fercem: "Prišli smo z vseh koncev Evrope, nekaterim se prvenstva končujejo, drugim šele začenjajo. Morda smo bili v nadaljevanju proti Ferskim otokom tudi nekoliko preveč ležerni."

Kmalu tudi z Brazilcem
Srbski mediji so v zadnjih dneh veliko prostora nemenili tudi brazilskemu napadalcu Partizana Cleu, ki je prejšnji teden dobil srbsko državljanstvo in je po novem kandidat za nastop za izbrano vrsto. "Moram biti realen, nimam veliko možnosti, da bi igral za Brazilijo. Tu pa so ljudje prepoznali moje delo in v čast bi mi bilo, če bi zaigral za Srbijo," sporoča Brazilec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.